Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nová příběhová kampaň rozširuje herní svět Crossout

+ PvP mapa.

Společnosti Targem Games a Gaijin Entertainment oznámili vydání nové aktualizace 0.10.50 pro post apokalyptickou online akční hru Crossout, mezi novinkou, které přicházejí s novou aktualizací je nová příběhová kampaň, 'Contagion a nová mapa Sandy Gulf pro PVP souboje. V nové aktualizaci je i speciální událost věnovaná dni vítězství, kde hráči bojují v post apokalyptické bitvě na archaickém tanku T-34.

V dobrodružném Adventure režimu hry, hráči zkoumají a plní rozsáhlé úlohy, otázky a mise, které byly rozšířeny o nový příběh 'Contagion'. Dá se hrát sólo, nebo i kooperativní spolu s jinými hráči a bojují proti tajemnému stroji, který je schopen změnit přátel na nepřátele. Režim ,, Adventure ,, je otevřen pro všechny hráče, kteří dosáhli úrovně alespoň level 3 (nový herní účet to může dosáhnout v průběhu 15 minut) a jiné mise, příběhy, úkoly, nepřátel a míst které budou přidány v budoucnu.

Watch on YouTube

Masivní kontejnerová loď, která je rozdělena na polovinu, je rezavá, je středem nové mapy Sandy Gulf, která je novinkou v PVP soubojích. Nabízí množství možností pro ostřelování Snajper, ale boj se odehrává hlavně v blízkosti vraku lodi, kde je centrum pro vozidla.

Tato aktualizace obsahuje speciální událost na počest dne vítězství v Evropě. V Spring Mayhem budou hráči bojovat v unikátním vozidle Risen které je replikou legendárního tanku T-34, který byl legendou během druhé světové války. Byl specifický jedním balistickým dělem co je v moderním světě hry Crossout něco neobvyklé, ale má také různé variace díky čemuž se přizpůsobí k post apokalyptickém světě. Vítězové soubojů dostanou různé odměny, včetně dekorací pro svá vozidla.

Spring Mayhem bude k dispozici od 30. dubna do 13. května na PC a od 8. května do 22. května na konzolích.

Watch on YouTube

Hráči, kteří budou chtít využívat tank Risen mimo soubojů může si ho pořídit Fresh Blood pack a toto balení obsahuje kromě tanku i vzácné části a vtipné dekorace. Nabízí dobrou kombinaci palebné síly, schopnosti přežití a rychlosti a díky tomu je to ideální vozidlo, které svět Crossout přežije!

Read this next