If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dva měsíce předplatného zdarma v obchodě Viveport

Přivítání pro majitele headsetů.

Společnost HTC oznámila, že na oslavu rozrůstání VR ekosystému věnuje majitelům nově podporovaných zařízení dva měsíce předplatného v programu Viveport Infinity. Akce se týká stávajících i nových uživatelů, kteří používají headsety Oculus Rift, Oculus Rift S, nebo Valve Index. Pouhou registrací získají dvouměsíční přístup k Viveport Infinity a ihned si budou moci užívat kolekce více než 600 aplikací a her.

Navíc se jim otevře i katalog prémiových videí ve službě Viveport Video a veškeré výhody pro členy Viveport Infinity. Ty zahrnují pravidelné slevové akce, měsíční slevové kupony i nabídky titulů zdarma. Majitelé headsetů Oculus Rift, Oculus Rift S a Valve Index mohou získat zdarma dvouměsíční předplatné až do 30.6.2019 na stránkách www.viveport.com.

„Snažíme se o to, aby byl Viveport tím nejlepším místem pro objevování zajímavého obsahu," doplnil prezident obchodu Viveport Rikard Steiber. „Skrze Viveport Infinity nabízíme majitelům PC headsetů, včetně Valve Index a Rift S, možnost zkoušet nové tituly téměř bez omezení a ušetřit za jejich nákup."

Viveport je světově prvním obchodem, který nabídl předplatné pro fanoušky virtuální reality bez ohledu na značku jejich zařízení. Za 399 Kč měsíčně či 2 999 Kč ročně nabízí přístup ke stovkám známých her i nezávislých titulů majitelům HTC Vive i uživatelům Oculus Rift, Rift S a nového Valve Index. Mezi nejoblíbenější aplikace patří například malování Tilt Brush, či známé hry Angry Birds VR: Isle of Pigs a Apex Construct. Ke zkoumání novinek vybízí i rychlé rozrůstání obsahu programu Viveport Infinity, do kterého při zařazení do obchodu Viveport vstupuje 64 % nových titulů.

Kromě neomezeného přístupu do katalogu aplikací a her ve Viveport Infinity, získávají předplatitelé i další výhody. Každý měsíc obdrží 10% slevu na nákup jakékoliv aplikace v obchodu Viveport a trvale mají přístup i k prémiovému obsahu platformy Viveport Video. Časté jsou i víkendové slevy a nabídka titulů zdarma. Ve dnech od 2.5.2019 do 5.5.2019 výrobce hráče potěšil například možností získat zdarma kopii hry L.A. Noire: The VR Case Files od studia Rockstar games v hodnotě 779 Kč.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments