If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Grand Theft Auto 6 se prý má odehrávat ve více městech

Spekulace i o cílení jen na příští konzole.

Není to poprvé, co slyšíme šeptandu o těchto věcech, takže na nich možná něco bude.

Ptáte se, proč věřit právě tomuto zdroji, zda-li jsou nějaké důkazy o větší věrohodnosti než od kohokoli jiného, kdo si to právě jen tak z nudy vymyslel? Ten samý člověk totiž předpověděl (nebo spíš uhodl?) některé specifikace PlayStation 5, které posléze potvrdil Mark Cerny ze Sony. Na druhou stranu, pořád je to jen Pastebin, kam může nahrát podobně "zaručené informace" kdokoli.

Takže: Ještě neohlášené Grand Theft Auto 6 (Xzone.cz) se prý bude odehrávat ve vícero různých městech. Konkrétně ve Vice City a v Liberty City.

Nebylo by to nic extra převratného: už v San Andreas jste mohli navštívit Los Santos (Los Angeles), San Fierro (San Francisco) a Las Venturas (Las Vegas). Při hraní GTA 6 se tedy má herní prostor postupně rozšiřovat a hráč mezi nimi bude moci cestovat.

Pouze neoficiální nástřel

Nejprve máte být členem zlodějské partičky v Liberty City, která podniká pouze menší věci, abyste se později vypracovali až do známého gangu ve Vice City. Ústředním cílem má být stát se drogovým lordem na východním pobřeží USA.

Hra bude údajně tak propracovaná a náročná, že vyjde pouze pro příští generaci konzolí, tedy PlayStation 5 a nový Xbox. Majitelé PS4 a Xbox One mají mít prý smůlu. Pokud by tomu tak skutečně bylo, šlo by o zásadní motiv pro upgrade na příští generaci, ale dle našeho názoru si Rockstar něco takového netroufne a udělá nějakou osekanou verzi pro pozdější old-gen.

Zvláštní jinak je, že zmíněná stránka z Pastebin s únikem byla později odstraněna. Nahrána tam byla bez povšimnutí už koncem dubna. Že by se o to zasloužil Rockstar, pokud by šlo o pravdivé věci? Nebo jen provozovatel platformy nechce pomáhat šířit nesmysly? Časem to jistě zjistíme.

Připomínáme, že nedávno se GTA 6 vyskytlo i v životopisu asijského grafika.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto 6

PS5, Xbox Series X/S

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments