Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 18/2019

VR headset od Valve, PUBG klávesnice či posila pro Intel GPU.

- Corsair uvedl novou variantu myši Glaive RGB, poznáte ji podle označení Pro. Zachovává cenu, ale přinese lepší senzor či tlačítko navíc. Vyměnitelná levá strana zůstala zachována.

- Intelu se povedlo získat další posilu pro svůj grafický tým, Devon Nekechuk působil v AMD zhruba 10 let. Příští rok uvidíme, co Intel s týmem veteránů uvede.

- Novinky se nevyhnuly ani audio segmentu, známý výrobce Creative odhalil novou variantu reproduktorů Pebble s označením Plus. Ačkoliv se jedná o 2.1 sestavu, zvládne fungovat z USB portu.

- Když už Corsair v poslední době uvedl dvě nové myši, doplnil je také dvojicí velmi podobným podložek. Záleží, jestli si chcete připlatit za ještě kvalitnější materiál.

- Valve nám konečně ukázalo, jak si představuje high-end headset pro virtuální realitu. Valve Index nebude zrovna levný, pokud ale máte HTC Vive můžete výrazně ušetřit, protože nebude třeba kupovat snímací stanice nebo ovladače.

- Fanouškům PUBG nabízí SteelSeries speciální variantu klávesnice Apex M750 TKL, o které si můžete přečíst v nové recenzi.

- S další levnou myší se připomněl výrobce Genesis. Novinka s cenovkou pod 500,- nabídne celkem fajn senzor či nastavitelné RGB podsvícení pomocí software.

- Data uvedení VR headsetů Oculus Quest a Oculus Rift S už nejsou tajemstvím. Facebook prozradil, kdy se na headsety mohou těšit první zájemci a také známe přesné evropské ceny.

- Druhá z aktuálních recenzí hodnotí headset MH752 od Cooler Master. Model je dodáván se zvukovou kartou, takže nabízí prostorový zvuk. Zaujme však hlavně komfortem, konstrukcí či mikrofonem. Naopak se zvukovou kvalitou už to tak dobré není.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments