Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ghost Recon Breakpoint předčasně odhalen

Co zatím víme o nástupci Wildlands? + UPDATE.

Z těch tří možností, jež se nabízely na začátku týdne po vábení, to byla ta nejméně pravděpodobná, přesto zvítězila.

UbiSoft už zítra, ve čtvrtek večer v osm hodin našeho času, odkryje novou hru ze série vojenských taktických akcí, nástupce úspěšných Wildlands.

Měla by se jmenovat Ghost Recon Breakpoint (Xzone.cz).

Vyplývá to z čerstvého úniku sběratelské Wolves edice exkluzivně určené pro obchod výrobce.

Budeme-li věřit nálezu od YouTubera CoreRoss, který je aktivní v Rainbow Six komunitě, hra by se mohla odehrávat na odlehlých ostrovech v Jižním Pacifiku.

Vydedukoval to z easter eggu o Jace Skell, šéfovi Skell Technology, který je na přední stránce fiktivního magazínu zmiňujícího právě toto prostředí.

Vyloučeno není ani to, že by zápletka mohla být o nahrazení lidí stroji, kteří se nějak zvrtnou a možná zde budou úhlavním nepřítelem.

Watch on YouTube

I z oficiálního teaseru je jasné, že to celé bude nová hra ze série Ghost Recon, nikoli pouze další DLC pro pár let staré Wildlands.

Vydání se dá předpokládat v prvním čtvrtletí 2020, tedy někdy v březnu příštího roku, protože letos na podzim patrně dostanou přednost Watch Dogs 3.

Watch on YouTube

UPDATE 23:50 - dle jiného úniku má Ghost Recon Breakpoint vyjít už 4. října 2019 pro PC, PS4 a X1. Prý skutečně půjde o pokračování Wildlands, kde je hlavním záporňákem Jon Bertha. Čekat máte příběhový co-op pro čtyři hráče po stopách Cole D. Walkera (pohřešovaný, patrně zabil jiné postavy) a jeho armády převážně ozbrojených dronů. Čtvrteční záběry z džungle mají pocházet z alfaverze. Ta Wolves edice má být s 24cm figurkou, mapou, Year 1 Passem a Ultimate Packem pro další mise, dopravní prostředky, kosmetické předměty, odemčením věcí a předčasným přístupem o tři dny.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments