Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

10 minut z interaktivního filmu Man of Medan

Když jde na lodi do tuhého.

Game Informer schrastil desetiminutovou nahrávku z v létě vycházejícího, multiplatformního The Dark Pictures: Man of Medan (Xzone.cz) od Supermassive Games a Bandai Namco.

Stejně jako v případě Until Dawn od stejných tvůrců to bude takový interaktivní film, kde budete většinu času sledovat propracované tváře partičky mladistvých, kteří vyrazili na noční kalbu na lodi.

Čas od času vás hra vyzve, abyste si vybrali, jakým způsobem zareagujete v rozhovoru, jestli někoho podpořit, zůstat skeptiky či raději neříct nic.

Jindy se můžete zapojit do mačkací minihry, když třeba přijde vlna a nastane šance osvobodit se ze zajetí. Na toto budete mít samozřejmě vliv, jestli se s únosci pokusíte vyjednávat nebo zda se s nimi začnete prát.

Watch on YouTube

Man of Medan má mít poloviční délku co Until Dawn, ale vynahradí to spoustou větvení a odlišnostmi průchodu hrou. Jednou se třeba dvojice zasnoubí, jindy je nabídka zamítnuta a pokazí to všem náladu. Vývoj ovlivní i to, jaký vztah mají mezi sebou různé postavy. Stát se může prý i to, že jedna z hlavních postav je zabita.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Dark Pictures - Man of Medan

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments