If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Do března vypustí UbiSoft tři neoznámené AAA hry

Velmi se mu dařilo + odklad Skull and Bones.

Francouzskému výrobci se v minulém fiskálním roce (duben 2018 až březen 2019) velice dařilo. Hlási rekordní ziskovost a nárůst provozního zisku o téměř polovinu. Odbyt digitálních verzí už je vyšší než krabicovek (kompletní výsledky).

Vděčí za to Far Cry 5 (Xzone.cz), které se stalo jeho vůbec nejprodávanějším titulem na současné generaci konzolí.

Assassins Creed Odyssey (Xzone.cz) prý šlo na odbyt ještě lépe než minule Origins. V The Division 2 zase lidé po startu vydrželi více času než u jedničky, kupují ho častěji na uPlay (logické, když není na Steamu) a častěji než dříve berou i Season Pass, nicméně nenaplnilo prý prodejní očekávání na konzolích.

Rainbow Six Siege už má 45 milionů hráčů (meziroční nárůst o 40 procent) a celkově se UbiSoft chlubí 100 miliony unikátních aktivních hráčů, aniž by do toho počítal mobilní tituly. V příštích deseti letech věří, že by mohl dokázat oslovit až neuvěřitelných 5 miliard hráčů, patrně díky streamovacím službám.

Aktuální fiskál zažije vedle říjnového Ghost Recon Breakpoint (Xzone.cz) ještě tři další, zatím neoznámené AAA tituly. Nejpozději do 31. března 2020 bychom tak teoreticky mohli dostat spekulované Watch Dogs 3, možná ten nový Splinter Cell (nepotvrzeno) a ještě něco třetího velkého.

Naopak smutnou zprávou je už několikátý odklad námořní onlinovky Skull and Bones, která se neobjeví dříve než v létě 2020. Důvodem je snaha o co nejvyšší kvalitu a také fakt, že "u nových značek je prý běžná evoluce kreativní vize, což pak vyžaduje více času na vývoj". Hra nebude ani na E3 a nějaký čas se odmlčí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Odyssey

PS4, Xbox One, PC

Far Cry 5

PS4, Xbox One, PC

See 1 more

Tom Clancy's The Division 2

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments