If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Objevte Německo, Rakousko a Švýcarsko v Rail Nation

Dočasný scénář pro železniční MMO.

Před více než šesti lety položila společnost Travian Games koleje pro spuštění Rail Nation, unikátního MMO železničního simulátoru. Od té doby více než 4,5 milionu registrovaných hráčů plánovalo, stavělo a cestovalo po malebné krajině a v šesti epochách železniční historie na více než 80 mezinárodních serverech. Nejnovější aktualizace nyní umožňuje železničním nadšencům objevit Německo, Rakousko a Švýcarsko.

Rail Nation - Origin Journey je nový speciální scénář zasazený do domovských zemí vývojářů. Nová verze láká jak mezinárodní, tak i místní hráče malebnou krajinou plnou skutečných měst i okolních pamětihodností. Nové typy zboží, jako například hodinky, čokoláda a kožené kalhoty, jsou lehce ironickým potvrzením známých klišé.

Herní ředitel Christopher Melzig sleduje tímto scénářem jasné cíle: „S Rail Nation - Origin Journey spouštíme speciální událost, která je velmi blízká našim srdcím. Kromě toho, že přibližujeme naše vlasti hráčům z celého světa, zároveň zveme i hráče z Německa, Rakouska a Švýcarska, aby znovu objevili své země z nové perspektivy."

Německé herní světy začnou fungovat od 20. května 2019. Rail Nation - Origin Journey je časově omezený scénář, takže každý, kdo si ho chce zahrát, by měl být rychlý. Servery budou začínat pouze v květnu 2019 a nebudou restartovány. Hráči, kteří si chtějí zahrát, se můžou zaregistrovat zde.

Cover image for YouTube videoBehind the scenes: Rail Nation – Origin Journey

Klíčová fakta Rail Nation - Origin Journey:

  • Originální mapa Německa, Rakouska a Švýcarska
  • 50 skutečných měst a 50 pamětihodností
  • 11 nových místních typů zboží
  • Pouze toto léto: speciální časově omezený scénář
  • Nový design mapy - moderní, jasný a plný barev
  • Multiplatformní technologie: k dispozici v prohlížečích i na smartphonech a tabletech

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments