Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Známe datum The Dark Pictures: Man of Medan

Přesný termín + trailer.

Bandai Namco dodrží, co slíbili, hra skutečně vyjde o letních prázdninách. Možná ji ti nejrychlejší stihnou do konce prázdnin i dohrát, ale určitě ne na všechny varianty řešení situací a větvení (viz tento článek a video).

Interaktivní film Man of Medan, první díl ze ságy The Dark Pictures Anthology od tvůrců Until Dawn ze Supermassive Games, bude venku přesně 30. srpna 2019 krabicově pro PS4, X1 (u nás pod taktovkou Cenegy) a také digitálně na PC.

Oznámili to dnes odpoledne tiskovkou, kterou doprovodil nový trailer:

Watch on YouTube

"Čtyři mladí Američané se vydávají na dobrodružnou plavbu za potápěním s cílem najít legendami opředený vrak lodi z druhé světové války. Jakmile se začne den chýlit ke konci a z dálky je slyšet burácení přicházející bouře, začne se jejich nevinný výlet pomalu měnit v to pravé peklo... Kdo přežije a kdo zaplatí životem?

Hráči Man of Medan budou mít možnost převzít roli kteréhokoli z herních protagonistů, z nichž každý nabídne jinou perspektivu k průzkumu a odhalování záhad jejich děsivé situace - a činit rozhodnutí, která změní jejich životy navždy."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Dark Pictures - Man of Medan

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments