Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 21/2019

Nvidia SUPER? Vylepšený Xbox Game Bar či Acer Nitro poháněné AMD.

- Zalman představil nový ventilátor určený primárně pro fanoušky podsvícení, nabízí totiž oboustranné RGB. Podsvícení je rovněž možné ovládat, pokud ale nemáte specializovaný ovladač, přepne se do automatického režimu.

- Procesory Intel trápí další bezpečnostní chyba, opět se týká spekulativního provádění kódu a Intel již stihl vydat záplaty.

- Nové křeslo Nitro 950 od výrobce Genesis se stává aktuálním top modelem značky. Cenově dosahuje skoro na sedm tisíc a výrobce láká hlavně na maximální možnosti nastavení a pohodlí při dlouhém hraní.

- První oficiální informace o PlayStation 5 v minulosti obsahovaly také velmi zrychlené nahrávání her. Konkrétně 10x rychlejší načtení Spider-Man. Na ukázku se můžete podívat v novém videu od reportéra WSJ, včetně průletu městem.

- Výrobce Cooler Master oznámil spuštění již desátého ročníku známé modderské soutěže Case Mod World Series. Připraveny jsou dvě ligy se štědrou finanční dotací.

- Xbox Game Bar ve Windows 10 se dočkal velké aktualizace přinášející řadu nových možností. Funkcionalita je dostupná pro všechny hry a nabízí rychlý přístup k akcím, aniž byste museli opouštět hru. Můžete chatovat s kamarády, ovládat Spotify, nahrávat záznamy ze hry a další.

- Tvůrci analogové klávesnice z Wooting začali nabízet svoje spínače ostatním pro použití ve svých klávesnicích. Spínač se jmenuje Lekker a kromě analogového vstupu nabízí dlouhou životnost a počítá s podsvícením.

- Připravte se na něco "SUPER" od Nvidia. To je zároveň vše, co teaser video oznámilo. Na druhou stranu se dočkáme už v pondělí 27. května.

Watch on YouTube

- Acer nabídne další model cenově dostupného herního notebooku Nitro 5. Nový model pohání procesor a grafika od AMD a bude se prodávat také se 144Hz displejem. V obchodech v červenci.

Read this next