Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tvůrce The Evil Within bude na E3. A co Age of Empires 4 či NFS?

Dva náznaky.

Od The Evil Within 2 (Xzone.cz) neuplynulo tolik času ani nebyl extra úspěšný, aby se tak rychle chystal třetí díl.

Co tedy bude Shinji Mikami, slavný herní designér z japonského studia Tango Gameworks, dělat příští týden na výstavě E3 2019?

Na jeho Twitteru totiž prozradil, že tam vyrazí na obchodní cestu, což lze vykládat všelijak.

Tipnuli bychom si jednání s potenciálními vydavatelskými partnery o jejich příští hře, případně nějaké samostatně spustitelné rozšíření pro The Evil Within, něco jako dříve vzniklo pro Dishonored či Prey. Aby se zužitkoval zbylý materiál, než dorazí příští konzole.

Nejednoznačně vyznívají šance na Age of Empires 4 na E3 2019.

V jednom z bodů programu pro E3 Coliseum, speciální stage s moderátorem Geoffem Keighleym pro rozhovory s významnými osobnostmi, totiž figuruje Shannon Loftis - generální manažerka herních studií Microsoftu.

Má povídat něco o současném stavu Xbox One, ale známe ji jako tvář, která dříve potvrzovala přípravu Age of Empires 4. O nich jsme něco už měli slyšet na jaře v pořadu Xboxu, ale pak z toho sešlo.

Proti výskytu této legendární RTS na výstavě hovoří, že se ji nezúčastní studio Relic. A že oficiální facebooková stránka odpověděla jednomu tazateli, že o hře uslyšíme až později, tedy spíš po E3. To by spíš směřovalo k představení na srpnovém Gamescomu v Německu, který bývá více o PC hrách a tomto žánru než E3.

Co bude na E3 určitě absentovat, je nový díl Need for Speed plánovaný na letošní podzim. Tvůrci dali na vědomí, že se soustředí raději na vývoj, než aby věnovali čas na předváděčku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Age of Empires IV

Video Game

The Evil Within 2

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments