If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Destiny 2 bude fungovat na Stadia v prohlížeči

S přenesitelnými pozicemi.

Zítra večer našeho času pořádá Google další, už druhou konferenci, kde představí hry pro streamovací platformu Stadia a další detaily o fungování celého projektu, snad i včetně ceny předplatného.

Už nyní však Kotaku vypátralo, že jednou z vlajkových her, které tam budou představeny, má být Destiny 2. Vedle třeba Ghost Recon Breakpoint a dalších hitů.

Čili jen zapnete internetový prohlížeč Google Chrome a hned se ocitnete v hraní této lootovací sci-fi onlinovky od Bungie. Jedinou podmínkou je, ať máte počítač nebo zařízení, které Stadia podporuje.

Za pozornost stojí, že si můžete do hraní přes Stadia přenést svou uloženou pozici, tzn. dřívější profil z PC verze či Xbox One verze. Oproti tomu Sony zatím na tomto počinu nehodlá participovat, tudíž se savy z PS4 verze zatím ostrouháte, ale není vyloučeno, že to přibude během podzimu.

Pro Bungie to asi bude veliké zadostiučinění, jak ukázat, že nepotřebují Activision Blizzard, svého bývalého partnera, se kterým se rozešli poměrně ve zlém a už odstranili jeho loga z homepage. Tímto krokem, zprovozněním Destiny 2 na Stadia, si ohromně zvýší potenciální publikum, o hře se bude všude mluvit a přitom je to nebude skoro nic stát, když veškeré technikálie zajistí Google.

Spekuluje se také o možné konverzi hry pro Switch, viz obal re-edice:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Destiny 2

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments