Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Destiny 2 se stane Free-2-Play a přejmenuje

+ migrace na Steam a konec PS4 exkluzivit.

Celé to je následkem rozchodu Bungie s Activision, i to potvrzuje včerejší spekulace.

Studio v dnešním vysílání oznámilo několik zlomových novinek týkající se této sci-fi lootovací onlinovky.

Předně, hra se od 17. září přejmenuje na Destiny 2: New Light a stane se Free-2-Play, s čímž se tak trochu počítalo, ale ne s tím, že toho obsahu zdarma bude přístupného tolik.

Hráči si totiž budou moci zahrát: základní hru Destiny 2 z podzimu 2017, datadisky The Curse of Osiris a Warmind, PvP režim Crucible, PvPvE mód Gambit (součást rozšíření Forsaken) a hlídkové oblasti z pozdějších přídavků (the Tangled Shore, the Dreaming City, the Moon atd.).

Nicméně DLC Forsaken a potvrzený nový (viz trailer) Shadowkeep budou nadále placené, včetně Shadowkeep Annual Pass, který zahrne rozšíření a Annual Pass za 60 dolarů. Shadowkeep jinak nebude vyžadovat mít Forsaken.

Watch on YouTube

Další novinkou je, že 17. září skončí časová exkluzivita PlayStation 4 na nový obsah (zbraně, striky atd.). Vše bude ihned k dispozici hráčům na všech platformách.

Bungie dále potvrdili, že do Destiny 2 přibude ta spekulovaná podpora cross-saving, včetně PS4 a Google Stadia. Co ovšem nebude mezi platformami přenesitelné, jsou zakoupené datadisky. Hra také bude převedena z Battle.net na Steam, jakmile tam v září vyjde nové rozšíření Shadowkeep. Už existuje produktová stránka zde.

Read this next