Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 23/2019

HP jako top značka, handheld PC prý na E3, fajn novinka v iOS 13.

- Nová verze systému iOS přinese na podzim fajn novinku pro všechny mobilní hráče. K iPhonu a iPadu snadno připojíte gamepad od konzole PlayStation 4 nebo Xbox One, takže nebude třeba kupovat speciální.

- HTC potěšilo majitele VR headsetů spadající pod platformu Windows Mixed Reality. Nově jim totiž otevřelo svůj obchod Viveport, kde je více než 200 her a aplikací pro virtuální realitu.

- HP v Praze ukázalo nové gamingové produkty, včetně notebooku Omen X S2 se sekundárním displejem nad klávesnicí. Nechyběly ani periferie.

- Trojici nových zdrojů představil Zalman. Řada se jmenuje LXII a ve druhé polovině roku nabídne modely s výkony 500W, 600W a 700W.

- Vypadá to, že bychom se po dlouhém čekání mohli dočkat "handheld PC" Smach Z, které před pár lety zabodovalo na Kickstarteru. Od té doby se tvůrci potýkali s problémy, nyní ale slibují, že na E3 dovezou dokončený produkt. Zahájení prodeje letos tak začíná vypadat pozitivněji.

- HyperX je další výrobce, který se rozhodl, že si spínače pro své mechanické klávesnice vyrobí sám. První spínače dorazí v září v klávesnici Alloy Origins a jsou modelované podle zavedených "červených" spínačů.

- Laptop Mag vyhlásil tradiční nejlepší značku notebooků pro aktuální rok a radovat se může především HP. Vůbec poprvé se dostalo na první příčku, zatímco Lenovo, které ji okupovalo minulý rok, spadlo až na 5. Dobře dopadl také Dell a Asus.

- Řadu headsetů Razer Kraken doplní již brzy nový model Kraken X. Láká především na nízkou hmotnost a prostorový zvuk. Výrobce nabídne rovněž konzolovou verzi s barevnějším designem.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments