If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Rainbow Six Quarantine prý vesmírnou co-op střílečkou, ale na Splinter Cell zapomeňte

Drby o UbiSoftu + trailer Ghost Recon.

Pár dnů před konáním pondělní večerní E3 konference UbiSoftu (od 22:00) začíná nabývat reálné obrysy jeho dosud utajovaný lineup.

Ta slova francouzského výrobce, že nechystá pokračování Rainbow Six Siege, byla spíš vypuštěnou kouřovou clonou, protože něco nového v této sérii se asi přeci jen chystá.

Má se to jmenovat Rainbow Six Quarantine a jít o nekompetitivní (PvE) vesmírnou co-op střílečku na motivy Toma Clancyho.

Projekt pod kódovým označením Pioneer měl být původně nenásilným prozkoumáváním vesmíru, ale později byl předělán na FPS o boji s vetřelci a použití Anvil enginu právě z Rainbow Six Siege.

Vyzradil to jako obvykle poslední dobou redaktor Jason Schreier z Kotaku v jejich podcastu. To samé zaslechl jiný insider Nibel ze svých zdrojů. Stejně jako o projektu Orpheus, malém akčním RPG ve vizuálním stylu Zeldy.

Na co naopak musíte zapomenout, minimálně na E3, je případný nový Splinter Cell. Dle zjištění Schreiera se žádná taková hra momentálně v UbiSoftu nechystá ani v nejbližších letech nevyjde. Nikdo z jeho kontaktů ve studiu prý o takovém projektu neví, leda že by byl ve velmi rané fázi utajen před ostatními zaměstnanci...?

Závěrem tu máme nový trailer o vlcích z říjnového Ghost Recon Breakpoint:

Cover image for YouTube videoTom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint: We Are Wolves 4K Gameplay Trailer | Ubisoft [NA]

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments