If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Rozbalování sběratelky Cyberpunk 2077 za 250 dolarů, hudba z traileru

+ proč teď nezveřejní E3 demo pro novináře?

Není sporu o tom, že tohle bude vlajková hra letošní E3.

Rozbalování obsahu sběratelské edice, která stojí 250 dolarů, sice není žádné terno, protože jsme ji ho už znali z úniku, leč stojí za zhlédnutí.

Vedle již profláklých věcí přinese přívěšek na klíče, průvodce Night City pro návštěvníky, pohlednice, mapu, stickery atd. Na Amazonu už je PS4 verze údajně vyprodaná.

Některé ze zmíněných bonusů najdete i ve standardní edici, zatímco digitálka přinese soundtrack, artbook, sourcebook, a pozadí pro mobil i desktop.

Cover image for YouTube videoCyberpunk 2077 — Official Collector’s Edition Unboxing Video

Podle popisku hry na obchodě Microsoftu bude hra speciálně optimalizovaná pro Xbox One X a podporovat na něm chod v rozlišení 4K.

Polští skladatelé dále vypustili hudbu z včerejšího E3 traileru k separátnímu, ničím nerušenému poslechu:

Cover image for YouTube videoCyberpunk 2077 E3 2019 Cinematic - trailer music

Co naopak příznivce nepotěší, je fakt, že E3 2019 demo Cyberpunk 2077, které se na výstavě od zítra začne ukazovat novinářům, nebude hned zveřejněno. Tvůrci to okamžitě vysvětlili, aby předešli nařčením, že s fanoušky nezachází fér:

"Důvodem je, že chceme rozdělit nový obsah mezi E3 a Gamescomu. Na přípravu dema padlo mnoho měsíců práce a pokud bychom ho publikovali už nyní, pak by na Gamescom nezbylo nic nového a nemohli bychom vytvořit hype. Ten je potřebný, aby se o hru zajímalo čím dál více hráčů a povedlo se je přesvědčit ke koupi, i díky příběhu. Dáváme do hry všechno včetně srdce a věříme, že se to pak promítne do prodejů, protože přeci jen nejsme nějaká charita. Dobré prodeje by pak dovolily další růst, podnikat kreativně riskantní záležitosti a vyrábět skvělé hry."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments