Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Shenmue III na Epic Games Store, prodloužené video Bloodlines 2

+ PvP režim do Vermintide 2.

Na večerní PC Gaming Show bylo oznámeno několik novinek, které nevydají na samostatnou zprávu, nýbrž se spíš šiknou do souhrnu:

1) Listopadové Shenmue 3 pro PC bude exkluzivitou Epic Games Store, prý to je odměna za vynikající podporu, jakou tvůrci dostávají od Epicu při použití Unreal Enginu. Ve spolupráci s vydavatelem Deep Silver proto dospěli k rozhodnutí, že to bude ta nejlepší platforma pro distribuci hry, vysvětlují na Kickstarteru. Tamtéž najdete hardwarové požadavky PC verze a zahájení předobjednávek. Nový E3 trailer:

Watch on YouTube

2) Vermintide 2 dostane nový PvP režim nazvaný Versus. Utkají se v něm dva týmy po čtyřech. Jeden hraje za Ubersreik 5 hrdiny ze základn íhry, zatímco soupeře vytvoří specialisté z řad Skavenů a Chaosu, dokonce včetně jejich silných bossů. Krom toho první přídavek The Winds of Magic s novou rasou zná datum: srpen.

Watch on YouTube

3) Prodloužené video z hraní Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, nástupce kultovní klasiky s reaktivním vyprávěním příběhu, rychlým bojem a postavami, z nichž každá má své motivy. Coby vydání bylo upřesněno první čtvrtletí roku 2020.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Shenmue III

PS4, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments