Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Všechny trailery a oznámení z E3 konference Bethesdy + LIVEBLOG

Battle Royale do Fallout 76 (+zdarma), Blades pro Switch, Wolf, TESO, RAGE 2 DLC, Orion engine pro cloud...

V noci z neděle na pondělí proběhl živý přenos E3 2019 konference Bethesdy níže, nyní tam najdete záznam celé akce + níže náš LIVEBLOG aktualizovaný v průběhu konání v pokročilou noční či spíš ranní hodinu:

Watch on YouTube

3:40 - zatímco DOOM Eternal a Deathloop se věnujeme v samostatných článcích, stojí za zmínku ještě nová iniciativa Orion po rocích výzkumu a vývoje. Jedná se o technologii, která optimalizuje herní engine pro lepší chod z cloudu a ke streamování. Vylepší tedy zážitek pro hráče, ať už jde o xProject či Stadia. Zakomponování Orion do enginu přinese o 20 procent vyšší výkon a redukci prodlevy při hraní, což sníží náklady na streamované hraní pro hráče i výrobce. Díky tomu prý budete moci hrát streamovaně na maximální nastavení, což bylo předvedeno na DOOM 2016 ve 4K a 60fps do handheldu.

Watch on YouTube

3:21 - Wolfenstein: Cyberpilot pro VR půjde hrát tento týden na E3, platí vydání v červenci. Youngblood bude větší než kterýkoli dřívější díl série a zahrajete si pod hořící Eiffelovkou i v coopu. Na obou hrách pomáhají MachineGames kolegové z Arkane, což je znáte na budovách v Paříži, co jsou podobné těm z Dishonored. Nový E3 trailer, hra je k vyzkoušení na E3:

Watch on YouTube

3:15 - pasáž o prý úspěšném RAGE 2 provází video na pozadí s citacemi verdiktů z médií. Hra se díky rozšíření tento týden stane ještě méně předvídatelná a více šílená. Nechybí písečný červ a zvracející postava, stejně jako pilotovatelný mech či nové podivné vozidlo. Jde o Rise of the Ghosts DLC s novými nepřáteli, módy, cheaty, oblastmi, příběhem atd.

Watch on YouTube

3:10 - Fallout Shelter hlásí přes 150 milionů downloadů. Nepřestávají být vnucovány též kartičky The Elder Scrolls Legends a to filmečkem s živými herci v kavárně. Rozšíření Moons of Elsweyr venku 27. června na PC, iOS a Androidu.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

3:00 - The Elder Scrolls Online se prý daří, studio muselo přidat nové servery, aby zvládly nápor dalších milionů hráčů. Chystá se další příběhové rozšíření Dragonhold (koncem roku), více až na Quakeconu koncem léta. V srpnu jinak vyjde Scalebreaker DLC. Průběh konference dost ruší najatí jásači a řvouni v první řadě. Zde je pěkný renderovaný filmeček k příležitosti vydání Elsweyr před pár dny:

Watch on YouTube

2:50 - o The Elder Scrolls 6 a Starfield padla jen zmínka, že máte nadále posílat svá přání a názory, která ovlivní příští díl série.

2:45 - Dosud největší update Wastelanders fundametálně změní Fallout 76 (letos na podzim zdarma). Do hry přibudou lidské NPC postavy a nová linka questů s možnostmi v dialozích. Hra také bude od 10. do 17. června dostupná zdarma ve zkušební verzi. Do hry také přibude nový režim Nuclear Winter - obdoba Battle Royale pro 56 hráčů, kde může pouze jediný vyhrát a starat se o Vault 76. Je to zjevná obdoba / kopírka Firestorm do Battlefield 5, protože na mapě hoří lesy, čímž se postupně zmenšuje.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

2:40 - The Elder Scrolls: Blades pro mobily se stalo jedničkou na App Store, a dařilo se mu jen malinko méně než Fallout Shelter. Už dnes večer vyjde rozšíření s draky a na podzim konverze pro Switch (bude stále zdarma). Dobré je, že můžete začít hrát na mobilu a pak se váš postup hrou přenese na Switch.

Watch on YouTube

2:35 - viceprezident marketingu Pete Hines hovoří o tom, jak je pro ně tentokrát důležitá komunita. Příchod Todda Howarda posléze provází potlesk vestoje, jako by se nekonal Fallout 76. Přiznává chyby, ale zasloužená kritika je prý donutila tvrdě pracovat. Hry od Bethesda Game Studios v uplynulém roce hrálo 16 milionů hráčů.

2:00 - O půl třetí ráno z neděle na pondělí odstartuje druhá E3 2019 konference, kterou obstará Bethesda. Určitě tam uvidíme DOOM Eternal, Wolfenstein Youngblood, přídavný obsah pro RAGE 2, Fallout 76 a The Elder Scrolls Online, plus nějaká překvapení jako The Evil Within 3 apod.

Read this next