If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

The Division 2 se vypraví mimo město, do Pentagonu i zpět do New Yorku

Plán tří epizod + tento týden zdarma.

UbiSoft na jednu stranu poděkoval všem hráčům The Division 2, které je prý úspěšné. V protikladu s tím však avizoval, že tento týden je plná verze hry dostupná pro kohokoli (velmi brzy po březnovém vydání), což působí, jako že nutně potřebuje sehnat více hráčů nebo zájem něčím nakopnout.

Plán přídavného obsahu je nicméně velmi bohatý a zajímavý, v tomto dochází k značnému zlepšení oproti jedničce. Všechny tři epizody navíc budou šířeny zdarma.

Nejprve v první epizodě D.C. Outskirts se 16. června vypravíte na předměstí Washingtonu, do lesů, na univerzitu či do národní zoo. Zabývat se budete útokem na prezidentský areál i budete pronásledovat vůdce či odhalíte, kam zmizel ztracený vojenský konvoj.

Cover image for YouTube videoTom Clancy’s The Division 2: E3 2019 Year 1 First Look Trailer | Ubisoft [NA]

Druhá epizoda The Last Castle na podzim zavede do Pentagonu, kde se pokusíte zařídit, aby se tajemství vlády nedostala do světa. Plus druhý raid pro deset hráčů.

A konečně třetí epizoda Homecoming vás začátkem roku 2020 vrátí do dějiště prvního dílu The Division, tzn. do New Yorku. Konkrétně na ostrov Coney v Brooklynu, kde budete řešit, aby se dále nešířil nebezpečný virus. K ní se objevil solidní renderovaný filmeček:

Cover image for YouTube videoTom Clancy's The Division 2: E3 2019 Episode 3 Teaser Trailer | Ubisoft [NA]

Vedle toho francouzský výrobce ohlásil, že pracuje na TV adaptaci hry ve spolupráci s Netflixem - režíruje David Leitch, hrají Jessica Chastain a Jake Gyllenhaal.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Tom Clancy's The Division 2

Video Game

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments