Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

E3 trailery: Desperados 3, The Surge 2, Rune 2, Darksiders Genesis

+ Age of Wonders, Remnant, Bleeding Edge.

Klasická hratelnost Commandos zasazená do Divokého západu aneb John Cooper a jeho přátelé jsou zpět. THQ Nordic nám naservírovali E3 trailer Desperados 3, který kombinuje filmeček a sestřih z hraní. O vývoj se stará německé studio Mimimi Productions, které cílí na PC, PS4 a X1, ale datum zatím neznáme:

Watch on YouTube

Kdy si zahrajeme The Surge 2, víme už pár dnů, ale teprve dodatečně vypustili Focus Home Interactive E3 trailer, který není vůbec špatný:

Watch on YouTube

Z polochcíplého RUNE 2 od Humanhead Studios se ukazuje nehotový Deathmatch režim, společně se slibem uvolnění letos v létě, ačkoli upřímně nevíme, proč by někdo měl hrát právě toto namísto stále podporovaného For Honor.

Watch on YouTube

Co se naopak líbí hodně, je diablovka Nemesis z univerza Darksiders, oznámená minulý týden. Francouzský xboxový web schrastil 24 minut z hraní E3 dema a nezbývá než konstatovat, že tenhle žánr pasuje sérii jako "prdel na hrnec".

Remnant: From the Ashes je co-op survival střílečka od tvůrců Darksdiers 3 v dynamicky generovaných levelech. Vyjde 20. srpna pro PC, PS4 a X1, zde je E3 trailer:

Watch on YouTube

Laserové dinosaury a další potvory zachycuje E3 trailer sci-fi odnože Planetfall strategické série Age of Wonders, upřesněné na 6. srpna:

Watch on YouTube

Bleeding Edge je ta bojovka na blízko od tvůrců Hellblade, která doplatila na únik, takže na E3 konferenci Microsoftu nevzbudila tolik pozornosti. Nyní tady z ní máme první záběry z hraní prokládané rozhovorem:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Desperados

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments