Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Comgad domácím distributorem Cyberpunk 2077, známe cenu

+ jak to u nás bude se sběratelkou?

Dnes v poledne domácí distributor Comgad konečně oznámil, co jsme věděli už delší dobu, ale čekali jsme se zveřejněním.

Stal se českým vydavatelem vyhlížené hry Cyberpunk 2077 od CD Projektu Red, která se tedy objeví i u nás 16. dubna 2020. Z tiskové zprávy nicméně moc novinek nevyplynulo, což je asi logické.

Pouze jsme se dozvěděli maloobchodní doporučenou cenu, která činí 1820 Kč u konzolovek a 1560 Kč u PC (ve většině obchodů nicméně půjde cena jako obvykle o trochu dolu, viz třeba Xzone s 1499 Kč).

Comgad také uvedl, že ta již dříve potvrzená lokalizace formou titulků bude existovat i ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One, nejen na PC. To už je nyní jisté - čeština na všech třech platformách.

Na dotaz Eurogameru ještě Milan Czarnowski, managing director distributora, doplnil pár věcí ohledně sběratelské edice, o kterou je ve světě značný zájem, ale domácí obchody ji zatím nemohly nabízet:

"Sběratelka bude, bude ve velmi limitovaném množství, cena a start předobjednávek CE zatím není upřesněna. Budeme mít stejnou sběratelku jako všude jinde."

Pro pořádek ještě oficiální popisek hry, k jejímuž E3 filmečku níže lze zapnout české titulky:

"Cyberpunk 2077 je příběhové RPG s otevřeným světem zasazené do té nejživější a nejnebezpečnější metropole budoucnosti - Night City. Hra sleduje příběh V, nájemného zabijáka na vzestupu ve světě kyber-vylepšených pouličních válečníků, technicky zdatných síťařů a korporátních hackerů. Díky charakteristickému konceptu rozhodnutí a následků, který hry od CD PROJEKT RED proslavil, budou hráči čelit obtížným volbám, které budou doznívat až do konce hry. Cyberpunk 2077, vítěz přes 100 cen z E3 2018, je zasazený do světa klasického papírového systému RPG hry Cyberpunk 2020."

Watch on YouTube

Read this next