Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

10 minut z The Outer Worlds, duchovního nástupce Fallout New Vegas

S komentářem tvůrců o nedostatcích postav.

Na výstavě je tenhle brzký titul Obsidianu poněkud zastíněn jinými RPG ani neoslní nejmodernější grafikou, ale vyplatí se ho sledovat, protože to bude duchovní nástupce Fallout New Vegas.

Má mít stejný styl, humor i tón, což je vzhledem k osobám tvůrců logické, jen to bude jejich první "čisté sci-fi".

V nových deseti minutách z hraní pre-release verze povídá spoluzakladatel původního Falloutu, Leonard Boyarsky, o rozsahu The Outer Worlds, bojích či vytváření postav.

Watch on YouTube

Nacházíte se v kolonii, která je ovládaná zlou korporací, a dostanete úkol, abyste pomohli šílenému vědci, který vás rozmrazil a zachránili ostatní kolonisty. Nicméně má být jen na vás, jestli to poslechnete, k čemuž je potřeba více chemikálií, nebo zda se postavíte proti němu.

Čili můžete být hrdinou, zlosynem, ale klidně také idiotem. Stačí si v dialozích vybírat ty nejstupidnější odpovědi, což má být sranda.

S tím souvisí systém tzv. flaws, což jsou takové nedostatky postav. Když vás třeba hodněkrát zabije robot, budete mít "robofobii". Bude to takový opak her se strašně vymakanými, bezchybnými superhrdiny, nicméně záviset to má jen na hráči. Pokud uznáte svůj nedostatek, budete ho mít do konce hry a získáte za to extra perk v něčem.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Outer Worlds

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments