Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Crossout slaví výročí novou misí a obsahem

Mass Contagion update.

Společnosti Targem Games a Gaijin Entertainment oznámily vypuštění nové aktualizace "Mass Contagion" pro hru Crossout. Ve hře bude 5 nových herních misí, slavnostní událost věnovaná výročí hry a nový balík vozidel.

 

Dvě z nových herních misí pokračují v kampani která byla představena v předchozí aktualizaci a nabízí tajemný stroj, který vymazává pamet obyvatelům pustiny. Hráči se konečně dozví, kdo je za touto ohavností, přičemž v epické bitvě na úzkém horském průsmyku zaútočí na opevnění nepřítele. Další tři mise jsou součástí nové kampaně "Návrat do Colosseum", v níž se hráč účastní nejnebezpečnějším sportovním akcí v Wasteland, v konečném důsledku vyzývají mistra Colosseum na rozhodující bitvu.

S "Mass Contagion", Crossout také slaví své druhé výročí v Open Beta verzi. Prostřednictvím akce "Another Year in The Wastelands", tedy do 4. července, mohou hráči získat speciální kosmetické výrobky, například ohňostroje nebo dekorativní nálepky pro svá vozidla. Nesmírně oblíbená mapa "Station Control-17" také získala aktualizaci, která otevírá další trasy pro smrtící boj.

Watch on YouTube

Od 13. června do 14. července hráči mohou použít nový premium balík "Horsemen of the Apocalypse: Famine", který zahrnuje i exkluzivní vozidlo Famine, které je vynikající při přepadávání nepřítele a boji zblízka. Tento balíček obsahuje nový design garáže, tematické nálepky, dekorace a omalovánky pro všechna vozidla. Famine, je mimo jiné přezdívka postavy ve hře Crossout a to Veran Wolf, který kdy si byl obyčejným sociálním pracovníkem, který v sobě objevil neuvěřitelnou touhu po krčí během apokalypsy. Jeho exkluzivní cool avatar je součástí balení.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Crossout

PS4, Xbox One, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments