Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Co přinese červencový update Vigor?

Spoustu novinek s verzí 0.9.

České herní studio Bohemia Interactive oznámilo, že v červenci vydá update 0.9 s názvem Aid pro svou Xbox One exkluzivní shoot 'n' loot hru Vigor.

Update přinese nejdůležitější novinky a úpravy před finálním vydáním free-to-play verze hry v létě 2019. Konkrétně nabídne nové zpracování střelby, vylepšené animace a interakce, nový Spectator mód, přepracovaný tutoriál a obchod s oblečením a doplňky pro všechny Outlandery, kteří chtěj bojovat se stylem.

Vydání updatu 0.9 s sebou přinese několik dalších zásadních novinek, například kompletní reset všech herních postav, jejich statistik a vybavení. Všichni majitelé Founder's Pack edice hry však budou mít možnost znovu rozjet svůj postup ve hře s dostatečným předstihem před hráči, kteří začnou Vigor hrát až po vydání finální verze.

A protože si prý tvůrci Vigoru nesmírně váží všech, kteří hru podporují od vydání v Game Preview programu, dostanou všichni tito hráči hned několik odměn v závislosti na jejich aktuálním Shelter levelu. Hráči samozřejmě dostanou zpět všechnu dříve nakoupenou a utracenou in-game měnu (hard currency) a obdrží rovněž poslední předmět z Founder's Packu v podobě stylové košile.

Tvůrci ale nespí ani mezi vydáním velkých updatů. Mezi verzemi Vigor 0.8 a 0.9 vychází ještě menší update s přidáním herního modu Random Duos. V rámci něj proběhne také turnaj mezi členy fanouškovské komunity a vývojáři hry. Ten se odehraje už 22. června.

Podrobné informace o updatu 0.9 Aid se dozvíte na blogu.

Read this next