Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 25/2019

Minimalismus od Cooler Master, test WD SN-750 a nové RTX karty.

- Genesis nabízí novou chladící podložku pod notebook. Zvládne chladit až stroje o velikosti 17,3" a kromě hliníkové konstrukce se chlubí podsvícenými ventilátory. Jako bonus přidal výrobce stojánek pro mobilní telefon.

- Řada RTX grafik od Nvidia má být již velmi brzy rozšířena. Nové SUPER varianty čtveřice karet přinesou rychlejší paměti a větší počet výpočetních jader. A zřejmě budou také dražší.

- Nightsword je nová propracovaná myš od Corsair s bohatými možnostmi, jak si nastavit váhu. Celkem můžete mít více než 120 kombinací. Kromě toho nabízí výkonný senzor a dostatek tlačítek. Těšit se můžete na recenzi.

- Fanoušky minimalistických skříní by měly potěšit novinky od Cooler Master. Modely Silencio S400 a S600 se liší velikostí, jinak oba nabízí uhlazený design bez extra designových prvků a budou se prodávat i ve variantách s průhlednou bočnicí.

- Nová recenze hodnotí lesklou myš ZM GM-5 od Zalman. Skoro zrcadlový povrch nemusí být pro každého na druhou stranu zaujme hned na první pohled. Kromě toho je myš symetrická, zklamat může průměrný senzor.

- Corsair kromě myši Nightsword uvedl také model M55 RGB Pro. Myš zvládá až 12 400 DPI a symetrický design (včetně tlačítek) znamená, že se hodí i pro leváky. Nesmí pochopitelně chybět RGB podsvícení.

- Testu se dočkal další SSD, tentokrát prémiový model SN-750 od výrobce Western Digital s pasivním chladičem, na kterém spolupracovalo EK Water Blocks. Rychlosti jsou super a dostanete dlouho záruku, zároveň si ale výrobce nechá za prémiový model dost zaplatit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments