If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vychází terénní závody Monster Jam: Steel Titans i mimo stadiony

Česká cena + startovní trailer.

Monster Jam: Steel Titans je první videohrou s Monster Jam od uznávaného vývojáře terénních závodů Rainbow Studios.

Vychází v těchto dnech pro PS4, X1 i PC dokonce i v České republice a to pod taktovkou distributora Comgad.

Hra přináší všechny tahače, atlety, stadiony, kaskadérské kousky a úžasnou atmosféru, díky kterým je Monster Jam tou největší značkou na poli terénních závodů.

Cover image for YouTube videoMonster Jam Steel Titans - Release Trailer

„Vývoj Monster Jam Steel Titans nám umožnil využít zkušenosti týmu Rainbow s terénními závody a posunout se mimo rámec MX vs ATV, takže jsme připravili zážitek, který zachycuje tu neuvěřitelnou šíři, sílu a vzrušení z Monster Jam!" řekl Chris Gilbert, výkonný ředitel Rainbow Studios. „Fanoušci to podle nás pocítí jak v aréně, tak v našich obrovských otevřených světech."

Monster Jam Steel Titans zavede fanoušky mimo stadiony a umožní jim zjistit, co musí zvládnout, aby mohli trénovat a posléze soutěžit jako jejich oblíbení skuteční profesionální atleti Monster Jam. Všechny tahače, atleti, kaskadérské kousky, stadiony a úžasná atmosféra v jedné hře! Hru Zdejší soutěže zahrnují režimy Stadium Racing, 2 Wheel Skill Challenges™, Freestyle, Waypoint Racing, Circuit Racing a Timed Destruction.

U nás a na Slovensku je hra v prodeji za 1099 Kč v případě konzolových verzí a za doporučenou cenu 799 Kč v případě PC verze.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments