Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Denuvo v Beyond: Two Souls PC a Wolfenstein Youngblood

Také vyšlo demo konverze + trailer.

Stejně jako před měsícem v případě Heavy Rain, studio Quantic Dream uvolnilo prostřednictvím Epic Games Store hratelné PC demo jejich další akční adventury, Beyond: Two Souls z roku 2013.

Stáhnout si ho můžete odsud a připravit se tak na 22. červenec, kdy bude tamtéž k zakoupení plná PC verze.

Kolegové z DSOGaming ho už vyzkoušeli a zjistili, že obsahuje nepopulární protikopírovací ochranu Denuvo. Jinak má jít o nenáročnou konverzi, která většinu času na počítači nově hladce šlape v 60 snímcích za vteřinu a rozlišení 4K (jako druhou možnost lze zvolit 30fps, ale zámek na fps odstranit nejde).

Oproti PS3 originálu přidali francouzští vývojáři několik dalších nastavení grafiky, takže si můžete upravit kvalitu textur, modelů, odrazů, stínů, antialiasingu, ambient occlusion a zapnout či vypnout efekty motion blur a depth of field.

Watch on YouTube

A když už byla řeč o tom Denuvo, Bethesda na Steamu oznámila, že červencový Wolfenstein: Youngblood bude též obsahovat Denuvo.

Je to poměrně nečekaný krok, protože ostatní tituly této firmy Denuvo neobsahují, a u RAGE 2 byla ta kauza, že verze z obchodu Bethesdy byla patrně nějakou chybou bez Denuvo.

Každopádně tato ochrana v poslední verzi zatím úspěšně odolává pirátům: ANNO 1800 je necracknuté už přes dva měsíce, stejně jako Mortal Kombat 11 a Total War: Three Kingdoms, takže výrobcům se použití Denuvo momentálně velmi vyplácí, když díky němu nevznikají cracknuté verze.

Read this next