If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 26/2019

RTX Super již brzy. Proč není USB oboustranné? Cooler Master plánuje monitory...

- Máte pár let starý Intel procesor a rádi byste mu dopřáli nové chlazení? Zalman právě oznámil chladič pro starší patice. Prodávat se ale začne až na podzim.

- Karty Nvidia RTX Super se blíží, oficiálně dojde k odhalení 2. července a ve stejný den mají být recenze referenčních karet. Na recenze nové RTX 2080 Super si ale počkáme déle.

- Lenovo si vybralo muzem pro představení produktových novinek v Praze. Hráči se dočkali odhalení dvojice nových Legion notebooků, vyšší nabídne 15,6" displej s obnovovací frekvencí 144 Hz a grafiku GeForce RTX 2070.

- Po povedeném a prémiovém mikrofonu Radium 600 přináší Genesis levnější mikrofon Radium 200. Nastavíte si ho díky otočnému rameni a výrobce zabudoval pár vychytávek.

- Produktové novinky v Praze ukázal rovněž Acer, především potom herní stroj Predator Helios 700 a také celou řadu ConceptD určenou pro kreativce.

- Ve světě monitorů se brzy objeví nová značka. Cooler Master plánuje ještě letos uvést dva kousky, které okrajově ukázal na Computex 2019. Výbava není špatná, zatím ale známe pouze evropské ceny.

- Corsair se tentokrát přihlásil s novým headsetem. Je cílem spíše na hráče, kteří nechtějí moc utrácet a jde o tradiční stereo kousek využívající prověřený jack. Prodávat se bude ve více barvách, takže můžete vybrat takový, který bude ladit s vaší konzolí.

- Jeden z tvůrců USB standardu prozradil, proč nebyl konektor od začátku oboustranný, aby se ušetřilo frustraci. Takový design by jednoduše zdvojnásobil cenu a USB by se v začátcích nemuselo prosadit.

- Nová recenze hodnotí myš Zalman ZM-GM7, která za dost lákavou cenu nabízí hodně slušnou výbavu, ať už je to výkonný senzor nebo slušná ergonomie a použité materiály. Hlavním negativem je dost slabý software, možností nabízí dost, ale nepoužívá se zrovna příjemně.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments