If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Porazte své soupeře a oslavte vítězství ve hře F1 2019

+ startovní trailer.

Zatímco soutěž na mistrovství FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP™ 2019 nabírá na obrátkách, hráči si nyní můžou užívat vlastní rivalitu díky vydání hry F1® 2019. Hra vychází o dva měsíce dříve než předchozí díly a hráči, kteří si zakoupili F1® 2019 Legends Edition, si mohou užít předčasný přístup na zábavním počítačovém systému PlayStation®4, skupině zařízení Xbox One včetně Xbox One X a Windows PC (na DVD a přes Steam). Při příležitosti vydání se můžete podívat na nový trailer s představením vlastností hry.

Hra F1® 2019 strávila ve vývojovém cyklu déle než jakákoliv jiná hra od Codemasters® F1® a obsahuje řadu věcí, které v sérii uvidíte zcela poprvé - včetně FIA Formula 2 Championship™ 2018, kde mohou hráči soutěžit po boku zelenáčů F1®, Landa Norrise, George Russella a Alexandera Albona. Hra vychází společně s F2™ Feeder Series: režimem scénářů, jejichž výsledek se mění podle hráčova úspěchu, jeho akcí a odpovědí. Sezóna F2™ 2019 do hry přibude ještě letos jako bezplatný digitální obsah ke stažení.

Další novinkou jsou přestupy řidičů, které se objevují v režimu kariéry a většinou k nim dochází na konci sezóny. Zavedené hvězdy včetně aktuálního mistra světa F1 Lewise Hamiltona a jeho úhlavního nepřítele Sebastiana Vettela mohou utvořit nepravděpodobné partnerství anebo pokračovat ve své rivalitě pod závodními barvami zcela nových týmů. Všechny nové kontrakty jsou založeny na výkonu, takže talenty budou mít příležitost přihlásit se do soutěže o titul po sérii silných výsledků, anebo sestoupí do týmu, jehož cíle jsou mnohem méně ambiciózní.

Cover image for YouTube videoF1® 2019 | OFFICIAL GAME TRAILER 3 | LAUNCH [UK]

F1® 2019 obsahuje 18 klasických aut, která připomenou každou dekádu od 70. let 20. století až do roku 2010. Hráči mohou znovu prožít skvělé okamžiky z dob dávno minulých, a to v těch nejvýkonnějších vozidlech své generace včetně Lotus 72D z roku 1972, McLaren MP4/4 z roku 1988, Williams FW18 z roku 1996 až po Red Bull RB6 z roku 2010. F1® 2019 Legends Edition navíc obsahuje McLaren MP4/5B Alaina Prosta a Ferrari F1-90 Ayrtona Senny z roku 1990, jakož i McLaren MP4-25 a Ferrari F10 - to vše je součástí F1® 2019 Anniversary Edition, která vychází v pátek 28. června. Hráči si také mohou upravit regulační vůz z roku 2019, vytvořený ve spolupráci s Rossem Brawnem a Patem Symondsem - a navíc soutěžit online v režimu pro více hráčů.

Jelikož F1® New Balance Esports Series se neustálé a stabilně rozvíjí, hráči mohou nadále sledovat nejnovější zprávy, podrobnosti o soutěžích, živé streamy a sestřihy z celé nové herní e-sportovní oblasti. Hráči, kteří budou chtít soutěžit závodně a zkusit vyhrát místo v jednom z deseti týmů F1®, se budou moct ještě letos zaregistrovat a zúčastnit se budoucích závodů přímo ve hře.

„Z přídavku F2™, Senny a Prosta a přestupu řidičů v režimu kariéry máme nesmírnou radost, protože to jsou velké novinky v sérii F1®. Navíc integrují ligové závodění a F1 Esports pro fanoušky, kteří chtějí závodit soutěžně," řekl Paul Jeal, ředitel značky F1® v Codemasters. „Zejména po přestupech řidičů naši fanoušci toužili už několik let, takže je úžasné, že jsme tuto funkci začlenili do našeho 10letého režimu kariéry a navázali na sezónní změny pravidel, které jsme zavedli ve hře F1® 2018, abychom hráčům vytvořili jedinečné příběhové linie mezi sezónami."

„Prodloužená doba vývoje umožnila týmu jednak hru vylepšit a jednak do ní přidat několik nových vlastností," řekl Lee Mather, ředitel hry F1® 2019 v Codemasters. „Přídavek F2™ se všemi jejich pravidly a jedinečnými závodními víkendy hráčům přinese nový zážitek a my jsme nesmírně pyšní na grafické vylepšení klíčových tratí, jako jsou Monaco a Bahrain, a to včetně zcela nových efektů nočního nasvícení. Jelikož hra vyjde dřív, budou si hráči moct vytvořit vlastní rivalitu už o dva měsíce dřív než v předchozích sezónách a my se nemůžeme dočkat, až se jim finální hra dostane do rukou."

F1 2019 Legends Edition vyšla s třídenním předčasným přístupem 25. června 2019 na počítačový zábavní systém PlayStation®4, rodinu zařízení Xbox One včetně Xbox One X za DMOC 2054 Kč a na Windows PC za DMOC 1534 Kč ve velmi omezeném počtu kusů. F1 2019 Anniversary Edition vyjde 28. června 2019. Konzolové verze budou v České republice a na Slovensku v prodeji za DMOC 1794 Kč, PC verze za 1274 Kč. Hra bude k dispozici v původním anglickém znění v CZ/SK balení.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

F1 2019

PS4, Xbox One, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments