Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

NBA 2K18 odhaleno

Různé edice, obal, termín.

Společnost Cenega Czech s.r.o. ve spolupráci se společností 2K představuje aktuální ročník legendárního basketbalového simulátoru NBA 2K20, který vstupuje do prodeje již 6. září 2019 pro PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Na přebalu Standard a Deluxe Edition hry NBA 2K20 se představí šestinásobný vítěz NBA All-Star, třínásobný vítěz All-NBA First Team a NBA All-Defensive Team a držitel zlaté medaile z olympijských her - Anthony Davis. Přebal exkluzivní Legend Edition bude zdobit třínásobný NBA šampión, třináctinásobný vítěz NBA All-Star, držitel zlaté medaile z olympijských her v roce 2008 a vítěz 2006 NBA Finals MVP, Dwyane Wade.

Hry vydané v rámci legendární franšízy NBA 2K se za dlouhé roky své existence vyvinuli v něco mnohem více, než je jen basketbalová simulace. Společnost 2K i nadále pokračuje v určování toho, čeho všeho je možné na poli sportovních simulátorů dosáhnout. Hra NBA 2K20 nabídne tu nejlepší grafiku a kvalitní hratelnost, inovativní herní módy a bohaté možnosti přizpůsobení a kontroly ze strany hráče. Navíc hra nabídne působivý otevřený svět NBA Neighbourhood.

Watch on YouTube

Hráči, kteří si předobjednají hru NBA 2K20 Standard Edition, navíc získají následující bonusy: 5000 jednotek Virtual Currency, 5000 MyTEAM bodů, 5 MyCAREER Skill Boosts, MyPLAYER Clothing Capsule, 10 balíčků MyTEAM League Packs (každý týden jeden) a 5 balíčků MyTEAM Heat Check Packs (každý týden jeden).

NBA 2K20 Legendary Edition nabídne následující bonusy: 100000 jednotek Virtual Currency, 50000 MyTEAM bodů, 20 MyCAREER Skill Boosts, MyPLAYER Clothing Capsule, MyPLAYER kolekce oblečení, MyPLAYER kolekce obuvi, 20 balíčků MyTEAM League Packs (každý týden jeden), 20 balíčků MyTEAM Heat Check Packs (každý týden jeden), 5 balíčků MyTEAM Theme Packs a 2 safírové karty MyTEAM Cover Athlete.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

NBA 2K20

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

About the Author

Redakce

Contributor

Comments