Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oficiální soutěž o převlek dle Cyberpunk 2077 je podporována i u nás

Vyhrát téměř milion mohou i Češi.

CD Projekt Red zve hráče, cosplayery a fanoušky zábavního průmyslu z celého světa, aby se zúčastnili oficiální soutěže v cosplay se hrou Cyberpunk 2077.

V rámci soutěže mají účastníci za úkol vytvořit ten nejautentičtější cosplay existující postavy ze hry Cyberpunk 2077. Soutěžící mohou jako referenci použít libovolné trailery, ukázky ze hry, screenshoty a artworky vydané studiem anebo se obrátit na jeho oficiální návody k postavám ze hry Cyberpunk 2077, které brzy vyjdou.

Každý, kdo se bude chtít zúčastnit, může zaslat svůj soutěžní příspěvek online přes oficiální webové stránky cosplay soutěže nebo se zúčastnit jednoho z offline kvalifikačních kol. Ta se budou konat na významných herních výstavách kolem celého světa a v průběhu celého roku:

  • gamescom (Kolín, Německo), 21.-24. srpna
  • PAX West (Seattle, USA), 30. srpna-2. září
  • Tokyo Game Show (Tokio, Japonsko), 12.-15. září
  • Igromir (Moskva, Rusko), 3.-6. října
  • Paris Games Week (Paříž, Francie), 30. října-3. listopadu
Watch on YouTube

Celkem 10 soutěžících - 5 finalistů z online kvalifikace a 5 vítězů z offline kvalifikace - se setká ve velkolepém finále, které se bude odehrávat naživo a na pódiu. Tam budou kromě jiných cen soutěžit o lví podíl z množiny cen ve výši 40 000 dolarů a o šanci objevit se na obálce předních magazínů ze zábavního průmyslu. Přesné datum a místo konání události se dozvíme počátkem příštího roku.

Další informace o soutěži včetně kompletních pravidel a omezení najdete na oficiálních stránkách zde.

Read this next