Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

V Cyberpunk 2077 si zvolíte ze tří různých prologů

Dle výběru postavy.

CD Projekt Red momentálně pracuje na hned třech separátních titulech ze světa Cyberpunku. Vyplynulo to z finanční zprávy studia zde.

Tou první z nich je všem dobře známý Cyberpunk 2077, pak nějaký velký, inovativní příští projekt, který ještě není oznámen. A tou třetí hrou má být samostatná multiplayerová hra z tohoto univerza.

Hlavní designér questů Paweł Sasko mezitím utrousil další zajímavé informace o úvodu té vlajkové hry, ještě před její premiérou v dubnu 2020.

V úvodu Cyberpunk 2077 budou mít hráči na výběr hned ze tří různých hratelných prologů. Záleží to na tom, jakou postavu si zvolíte, resp. vytvoříte.

Můžete se stát jedním z těchto: Nomad, Corpo či Street Kid. Od toho se pak budou odvíjet odlišné startovní lokace ve městě a krátké příběhy o jejích původu. Čili oblast Badlands, kterou CDP ukázal v E3 demu, byla pouze jedním z možných tří úvodů hry.

Jak známo, stejně jako v Zaklínač 3 nebude ve hře systém morálky. Zato se silně zvažuje přidání režimu New Game+, který by zabavil hráče po dokončení prvního průchodu hrou s tužšími výzvami a nepřáteli.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments