Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 28/2019

Výsledek spolupráce Logitech a Blue. Radeon RX 5700 nebo recenze Corsair Nightsword.

- Výrobce Genesis tentokrát odhalil novou skříň pojmenovanou Irid 400 RGB. Nabízí dostatek prostoru pro komponenty, průhlednou bočnici, abyste se mohli kochat hardwarem a připravenou čtveřici RGB ventilátorů, které můžete ovládat přes základní desku.

- Nové AMD grafiky ze série Radeon 5700 už koupíte v českých obchodech. Jde o modely RX 5700 a RX 5700 XT, který má vyšší frekvence jádra. Zatím ale musí stačit referenční edice, nejlevnější nabízí Sapphire. Nereferenční karty budou nejdříve v polovině srpna.

- Logitech představil slibovaný headset ve spolupráci s Blue Microphones, které už nějaký čas vlastní. Blue, v případě nového G Pro X, jak se headset jmenuje, pomohlo s mikrofonem a připravilo technologii Blue VO!CE pro softwarové vylepšení hlasu. Prodávat se bude ještě tento měsíc.

- Pro fanoušky malých rozměrů představil Cooler Master kompaktní mini-ITX skříň Master Case H100. Navzdory formátu nabízí 200mm RGB ventilátor, grafická karta může být dlouhá až 21 centimetrů a nechybí zabudovaná rukojeť pro snadnější přenášení.

- Chystáte nákup nového procesoru Ryzen 3000 na čipsetu X570? Patriot primárně pro vás uvádí nové Viper DDR4 paměti. Dostupné budou buď jako 8GB nebo 16GB kit a budete si moci vybrat z více frekvencí.

- Nové externí SSD uvedlo Adata a kromě vysokých rychlostí pro čtení a zápis láká také na odolnost. Disku nemá uškodit prach ani kratší koupel ve vodě. Ceny jsou rovněž docela střízlivé.

- Chcete RX 5700 ale ne v referenčním designu? MSI potvrdilo, že má v plánu sedm modelů a jeden se dokonce už objevil na obrázku. Také se chystá uvedení nové řady Evoke.

- Recenze se v uplynulém týdnu dočkala propracovaná myš Nightsword RGB od výrobce Corsair. Následuje zaběhlé trendy v podobě velmi slušné kvality zpracování a rovněž top senzoru. Kromě toho nabídne dostatek tlačítek, cena je mírně vyšší, za méně koupíte od Corsair podobnou bezdrátovou myš.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments