Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

EA potvrdili Plants vs Zombies 3

S pár dalšími detaily.

Netrvalo to ani čtyřiadvacet hodin od včerejšího překvapivého odhalení na Google Play a EA oficiálně potvrdili přípravu Plants vs. Zombies 3.

V současné Free-2-Play pre-alfě žádné mikrotransakce nejsou, ale dle stavby věty je patrné, že později do hry přibudou.

Pre-alfa bude přístupná jen omezenému počtu downloadů denně a hráči (jen na Androidu) budou vpouštěni ve vlnách, takže pokud vám nefunguje, máte prý zkusit štěstí další den. Na iOS zatím k dispozici nebude.

Ke spuštění potřebujete aspoň Galaxy S7 či lepší, s Android 6.0 (Marshmallow) nebo vyšší verzí. Na paměti je také třeba mít, že stejně jako dvojka vyžaduje permanentní připojení k internetu, nikoli jen pro spuštění, opět kvůli posílání průběžných výsledků na servery EA po každém absolvovaném kole atd.

PopCap Games ujistili, že s příchodem trojky nepřijde druhý díl o nic ze svého obsahu. Po skončení pre-alfy bude veškerý dosažený postup hráčů anulován. Datum vydání ostré verze či dostupnosti v ostatních regionech světa nesdělili.

A proč vlastně dělají PvZ 3?

"Protože milujeme tuhle sérii, děláme na ní mnoho let a chceme přinést milované zombíky a rostliny současným hráčům i příští generaci hráčů kdekoli. Tvrdě pracujeme na testování spousty zábavných věcí, takže uvítáme vaši zpětnou vazbu".

Read this next