Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Připravte se na první sezónu Farming Simulator League

Pozvánka.

GIANTS Software s potěšením zvou hráče a fanoušky na jejich e-sportovní stánek na FarmConu 2019, kde bude zahájena úplně první sezóna Farming Simulator League. FarmCon je událost roku pro komunitu a moddery hry Farming Simulator a letošní ročník bude ještě větší a lepší než kdy dřív, neboť se bude konat v CLAAS Technoparc v německém Harsewinkelu 27. a 28. července.

V rámci tohoto turnaje nabídne Farming Simulator League úspěšným týmům ceny za více než 250 000 Kč. Týmy složené z komunitních hráčů se utkají s oficiálními skupinami, které sponzorují výrobci. Chcete se shrábnout výhru? Tato šikovná výuková videa vás naučí všechno, co potřebujete vědět o turnajovém systému a pravidlech Farming Simulator League.

Watch on YouTube

Tato událost se bude vysílat živě v angličtině na Twitchi prostřednictvím kanálů GIANTS a Focus Home Interactive a v němčině na živém kanálu GIANTS na YouTube.

FarmCon 2019 bude úžasná událost pro komunitu kolem hry Farming Simulator, na které se fanoušci dočkají FSL a několika dalších velkých překvapení. Sledujte událost 27. a 28. července!

Podrobnosti najdete na této adrese.

Watch on YouTube

Read this next