Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Spekulace o mimozemšťanech v DLC a remaku jedničky Red Dead Redemption

Bylo by to fajn, ale..

UPDATE 23.7. - celé to byl podvrh, více zde.

Původní článek 22.7. - Má to prakticky stejný původ jako ty údajné detaily o Grand Theft Auto 6, které byly později popřeny, takže je potřeba být ostražitý.

Někdo si vytvořil nový účet na Redditu a snaží se všem namluvit, že má kamaráda mezi grafiky prostředí v Rockstaru, který mu asi někde u piva prozradil velké tajemství.

Prý je nyní uprostřed vývoje příběhové rozšíření Red Dead Redemption 2, které se má točit okolo mimozemšťanů a vyjít v prvním čtvrtletí 2020.

Pořád máte hrát za Arthura (překvapivé vzhledem k závěru) a celé to má vlastně navázat na easter egg ze základní hry, v jejímž otevřeném světě se občas vyskytovalo právě UFO.

Watch on YouTube

To je vše, co údajný insider o DLC napsal. Výrobce zatím žádné přídavky pro singleplayer neohlásil, ale v případě minulého dílu se mu existence Undead Nightmare velmi vyplatila.

Ještě mnohem zajímavěji se jeví další spekulace od téhož zdroje: prý se má chystat plnohodnotný remake prvního Red Dead Redemption, aby se tak oslavilo desáté výročí jeho vydání. Objevit se má někdy v prosinci 2020 či v lednu 2021 a dělat na něm mají dvě třetiny týmu, který se stará o Red Dead Online (proto není moc jeho aktualizací).

Tento remake má údajně nabídnout nejen vylepšení grafiky, ale také všechny herní systémy z RDR2. Mapa z jedničky má být údajně zvětšena, vrátí se prý dabér, který nahraje nové řádky dialogů přemosťujících příběh mezi oběma díly (odkazy na Arthura a události z dvojky).

Věřit či nevěřit...?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Red Dead Redemption 2

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments