If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

UbiSoft spustil nové facebookové stránky pro ČR

Komunita u nás prý rychle roste.

UbiSoft, jeden z lídrů v herním průmyslu, dnes oznámil tiskovou zprávou od Comgadu širší podporu hráčům v České republice, na Slovensku a v Maďarsku prostřednictvím vlastních facebookových stránek UbiSoft.

V červnu 2019 spustila společnost facebookovou stránku Ubisoft Česko a Slovensko věnovanou hráčům v České republice a na Slovensku. Také hráči z Maďarska mohou na svých stránkách „Ubisoft Magyarország" získat ty nejnovější zprávy ze svých oblíbených herních sérií.

Rafał Adasiak, marketingový ředitel CEE, dodal: „Věříme, že můžeme všechny naše fanoušky spojit a nabídnout jim ty nejlepší možné služby. Jsme na vrcholu naší hry s chystanými tituly, jako jsou Watch Dogs: Legion, Ghost Recon: Breakpoint nebo Gods and Monsters, které byly oznámeny na E3 2019, stejně jako s hrami, které jsme vydali nedávno, včetně nejnovějšího Tom Clancy's The Division 2 a Far Cry New Dawn. Komunita v České republice, na Slovensku a v Maďarsku rychle roste a stejně tak i my."

Facebookové stránky Ubisoftu budou přinášet nejnovější zprávy, videa, soutěže všem fanouškům a nabízet příležitost budovat silnou komunitu a místo, kde se mohou hráči setkávat a mluvit o svých oblíbených hrách.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments