If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

MechWarrior 5 Mercenaries až před Vánocemi

+ exkluzivita Epicu a odškodné.

Opakuje se situace, kterou precedensem nedávno vyšlapalo Shenmue 3. Aneb Epic má opravdu hodně peněz, že ho nějakých pár drobných na odškodné vážně netrápí, a při akvizici her se stává čím dál agresivnějším žralokem.

Simulátor mechů, MechWarrior 5 Mercenaries, se proto stal další exkluzivitou Epic Games Store s ročním trváním. Komu se to nezamlouvá a doufal v klíč na Steamu - které nebudou ani pro dřívější kupující, jak jim bylo slíbeno - má možnost odteď do 1. září požádat o vrácení svých peněz z crowdfundingové kampaně v plné výši (a to i vyšší kategorie příspěvků). Dárky ze speciálek si žádající o kompenzaci mohou ponechat.

Piranha Games souběžně oznámili, že odkládají vydání hry ze září na 10. prosince 2019. Pár měsíců navíc prý zařídí, že hra vyjde ve vyšší kvalitě, vícero lokalizacích a bude mít silnější marketing. Betatest proběhne v listopadu.

"Díky penězům od Epicu jsme dostali příležitost, abychom dosáhli našeho interního cíle a ze hry se stal nejlepší MechWarrior, jak to jen možné. Fanoušci si totiž po 17 letech zaslouží singleplayerový zážitek s opravdovou svobodou výběru a podporou co-opu," praví se v prohlášení.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments