Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odhaleny hvězdy z obalu FIFA 20

Co k tomu řekly?

EA Sports dnes večer oficiálně oznámili, koho vybrali na obal letošního ročníku svého fotbalu.

Museli být opatrní, aby jako minule nesáhli po někom s nepříjemnými sexuálními kauzami typu Ronaldo či Neymar a nemuselo se to pak vše draze předělávat a rebrandovat. Tahle volba by však měla být v pořádku a tito hráči zatím sekají latinu.

Krabičku a propagační materiály FIFA 20 poznáte podle těchto tváří: belgický záložík Eden Hazard (ex-Chelsea, nyní Real Madrid) na standardní verzi a obránce Liverpoolu, Virgil van Dijk, na obalu Champions Edition. Jen hvězda pro Ultimate Edition zatím není známa.

Hazard k tomu řekl: "FIFA je největší fotbalovou hrou na planetě a hraji ji mnoho let proti svým bratrům. Měl jsem to štěstí být na obalu už dříve, ale teprve globálně ve FIFA 20 to je úžasné a věřím, že zaujmu mnoho hráčů, až nadcházející sezónu vyběhnu na trávník v dresu Realu".

Také Van Dijk považuje za ohromnou poctu, že může být na obalu jiné verze FIFA 20. Prý tuhle ikonickou sérii hraje strašně dlouho a je pyšný i za Liverpool.

Tváří FIFA 19 byl Ronaldo, ale kvůli jeho průšvihu byl nestandardně v polovině životnosti hry začátkem letošního roku vyměněn za jiné tři fotbalisty (Kevin De Bruyne, Neymar, Paulo Dybala).

Z FIFA 20, která v Evropě vyjde 27. září 2019 pro PC, PS4, X1 a Switch (předčasný přístup pro objednávky 24. září a pro členy EA Access už 19. září), jsme tu zatím měli jen sestřih z hraní a screenshoty.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

FIFA 20

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments