Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Staré díly DOOM znovu vydány na PS4, Xbox One, Switch a mobily

+ fotky sběratelky Eternal, novinky na PS Now, RAGE 2 trailer.

V těchto chvílích v americkém Texasu začíná QuakeCon 2019. To znamená, že všechny osobnosti z id Software krátce po červnovém E3 zase zavítaly na jeviště (nejspíš se rozloučí i odcházející veterán a nynější ředitel studia Tim Willits?), protože tam Bethesda pořádá speciální konferenci. Její záznam bude zde:

Watch on YouTube

Zatím stihla oznámit opětovné vydání prvních tří dílu DOOM pro PlayStation 4, Xbox One a Switch. Krom toho první a druhý díl této legendární série si odteď zahrajete dokonce i na Androidu a iOS (trojku ne).

Jedná se jen o rozchození původních verzí na nových platformách, nikoli nějaké remastery, byť je slíben split-screen PvP mulťák až pro čtyři hráče. Trailer jinak zmiňuje, že DOOM je věčný, což je hezká narážka na listopadové porkačování Eternal.

Watch on YouTube

Streamovací služba PlayStation Now pro PS4, která u nás stále není Sony podporována, zase dostane 6. srpna další hry od Bethesdy: DOOM 2016, Wolfenstein The New Order a Fallout 4 (vedle dalších her od jiných výrobců, jako Tekken 7, série Castlevania, MotoGP 17, Monster Energy Supercross a The Raven: Remastered).

Od věci není ani QuakeCon trailer, tradičně zblázněný, o květnovém RAGE 2:

A závěrem ještě trojice fotek z obsahu sběratelské edice DOOM Eternal od Damiena Greffeta, tentokrát z menšího londýnského QuakeConu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments