Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zjistěte, jak se tvoří dobrodružství v RPG GreedFall

Druhý deníček.

GreedFall, nejnovější RPG od studia Spiders, nabídne příležitosti změnit osud nezmapovaného světa, až vyjde 10. září na PlayStation 4, Xbox One a na PC. Spiders a Focus Home Interactive dnes s radostí představují druhou epizodu webového seriálu, která se točí kolem touhy studia zabudovat skutečné RPG do DNA hry GreedFall. Na tuto epizodu s názvem Jak se tvoří dobrodružství se můžete podívat už nyní a prozkoumat hloubku a účel RPG systémů hry GreedFall.

GreedFall je plnohodnotné RPG v každém významu tohoto žánru. Nabídne obrovské možnosti úprav postavy díky vybavení, kouzlům, postupu a sociálních schopností. To vše je zkombinované s mnoha frakcemi a postavami, přičemž všichni mají své vlastní cíle a plány. Vaši společníci na ně budou mít vlastní názory, a když si na konkrétní výpravu vezmete nesprávnou osobu, může to mít vážné - a dalekosáhlé - následky.

Watch on YouTube

Díky propracovanému systému výroby si můžete postavu přizpůsobit přesně podle sebe. Upravte si každý prvek zbraně od vzhledu až po statistiky, díky čemuž můžete různě kombinovat styl převzatý od mnoha frakcí světa. Můžete si změnit každý jílec, rukojeť, čepel i hlaveň, takže experimentujte a objevte kořist, která pro vás bude ta nejlepší.

GreedFall vychází 10. září 2019 na PlayStation 4, Xbox One a digitálně také PC. První deníček najdete zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

GreedFall

PS4, Xbox One, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments