Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Co doveze Nintendo na Gamescom 2019?

Poprvé si vyzkoušíte Zaklínač 3 na Switch.

Kromě široké nabídky hratelných titulů pro Nintendo Switch, které budou k dispozici v Německu v Kolíně nad Rýnem od úterý 20. srpna, Nintendo také nabídne fanouškům na celém světě podrobné ukázky z již ohlášených titulů vycházejících v roce 2019. Dočkáme se tedy videoprezentací například z her Luigi's Mansion 3, ASTRAL CHAIN, a The Legend of Zelda: Link's Awakening.

V sérii videí publikovaných od 20. do 22. srpna, produktoví experti Nintendo of Europe ukáží nové gameplay záběry u následujících Nintendo Switch titulů:

  • Luigi's Mansion 3
  • The Legend of Zelda: Link's Awakening
  • ASTRAL CHAIN
  • DRAGON QUEST® XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition
  • Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020
  • Zaklínač 3 - Complete Edition

Mezitím návštěvníci stánku Nintendo v hale 9 na gamescom v Kolíně nad Rýnem od úterý 20. do soboty 24. srpna budou moci na vlastní kůži vyzkoušet z velkého množství her vycházejících pro Nintendo Switch v roce 2019. Návštěvníci se mohou těšit na hry jako Luigi's Mansion 3, The Legend of Zelda: Link's Awakening, Pokémon Sword & Pokémon Shield, DAEMON X MACHINA, DRAGON QUEST XI S: Echoes of Elusive Age - Definitive Edition a také si poprvé vyzkoušet Zaklínač 3 - Complete Edition. Všechny tituly budou k dispozici na vlajkové herní konzoli Nintendo Switch.

Fanoušci Super Smash Bros. Ultimate, ať už návštěvníci, kteří se zastaví osobně, nebo ti sledující z pohodlí domova, se mají na co těšit, jelikož pozvaní hráči z posledního Smash Ball Team Cup budou soupeřit během jedinečného Nintendo Live: Super Smash Bros. Ultimate - gamescom 2019 Invitational ve čtvrtek 22. srpna.

Vítězové poletí do Japonska, kde se zúčastní Super Smash Bros. Ultimate World Challenge Cup, pořádaného během Nintendo Live eventu v Kyotu 14. října, a budou soutěžit jako Evropský tým proti týmům, které se kvalifikovaly z Japonska a Severní Ameriky, stejně tak jako multinárodním týmům vrcholových hráčů ve speciálním gala turnaji. Fanoušci se budou moci zúčastnit nominováním hráčů, které by rádi viděli soutěžit na gamescomu. Nintendo Live: Super Smash Bros. Ultimate - gamescom 2019 invitational, odehrávající se ve čtvrtek 22. srpna, bude vysílán živě v angličtině na Youtube kanálu Nintendo UK.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments