Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Na obalu WWE 2K20 je poprvé wrestlingová šampionka

První detaily a srovnání edic.

Na přebalu čerstvě představené hry WWE 2K20 se letos objeví šampionka soutěže RAW, Becky Lynch, a WWE Superstar - Roman Reigns. Tyto dvě hvězdy světového wrestlingu se staly letošními ambasadory hry v marketingové kampani nesoucí název "Step Inside", jejímž cílem je hráčům co nejvíce přiblížit svět WWE.

Wrestlingový simulátor WWE 2K20 bude v prodeji od 22. října 2019 krabicově na PlayStation 4 a Xbox One v několika edicích, jejichž srovnání najdete níže:

Hra prý i letos přinese mnoho zajímavých novinek a vylepšení. Hráči se mohou těšit na nové herní módy a bohatou soupisku těch největším hvězd světového wrestlingu. Jako tradičně hra přinese i příběhový mód - 2K Showcase: The Women´s Evolution, který sleduje kariéru 4 slavných žen ze světa wrestlingu, přezdívaných "Four Horsewomen": šampionka RAW Becky Lynch, šampionka SmackDown Bayley, Charlotte Flair a Sasha Banks.

Watch on YouTube

Hráči, kteří si zakoupí WWE 2K20 Deluxe Edition nebo WWE 2K20 Collector´s Edition navíc obdrží zajímavé herní bonusy, včetně exkluzivním postav, jako je Chyna, Hulk Hogan, Mankind nebo The Rock, a mnohem více.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments