Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 32/2019

Myš Razer Viper. Největší 4K monitor. Další Switch?

- Mobilní zařízení s logem Samsungu a grafickým čipem od AMD se blíží. Jihokorejský gigant přiblížil, že bychom se mohli dočkat zhruba za dva roky.

- Nintendo teprve nedávno uvedlo novou revizi Switch konzole a už se mluví o dalších aktualizacích pro existující konzole. Podle reportu deníku WSJ má Nintendo přinést v budoucnu další revize a tím prodloužit životní cyklus konzole.

- Viper je nová myš od Razer určená profesionálním hráčům stříleček. Výrobce chce lákat na nové a rychlejší mechanické spínače a kromě toho také na nízkou hmotnost, která se vešla těsně pod 70 gramů.

- Tobii přišlo s dalším využitím snímání pohybů očí. Místa, kam se nekoukáte, bude moci, díky této informaci, grafická karta "odfláknout" a tím ušetřit výkon pro podstatnější věci. Například vyšší rozlišení, více FPS a tak podobně. Otázkou je, jak bude technologie fungovat v praxi.

- Recenze hodnotí gamepad Nacon Asymmetric Wireless pro PlayStation 4. Stručně se dá říci, že je pro hráče, kteří přešli z Xbox One a nemohou si zvyknout na DualShock 4 a jeho rozložení páček. Rozložení ovládacích prvků je totiž "xboxové".

- Asus odhalil světově největší herní 4K monitor. Nový model nabízí velikost celých 43 palců s očekávanou herní výbavou, to znamená obnovovací frekvenci 120 Hz, technologii AMD FreeSync 2 či HDR. Bonus je dálkové ovládání.

- Jak to dopadne, když se herní vydavatel pustí do vlastního headsetu? To si můžete přečíst v recenzi levného modelu Stereo Gaming Headset V3 od BigBen. Vzhledem k ceně je výsledek poměrně dobrý.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments