Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nvidia pořádá soutěž GeForce Outsmart and Outplay

Pro studenty ve Fortnite.

Společnost NVIDIA zahájila soutěž „GeForce Outsmart and Outplay" zaměřenou především na studenty, kterým brzy začínají školní a univerzitní povinnosti.

Hraní her vyžaduje značné schopnosti a dovednosti i soustředění. Ovšem stejně tak je na tom i studium. A navíc skloubit obě tyto činnosti dohromady vůbec není jednoduché. Společnost NVIDIA proto spojila síly s uznávanými tvůrci obsahu pro populární titul Fortnite. Ze společného úsilí vzešla historicky první úroveň ve hře spojená se známou značkou. Hráči probíhají upravenou mapou plnou Easter eggů s tematikou GeForce, aby zjistili, zda dokáží zodpovědět řadu otázek s náročností odpovídající univerzitním studiím. Pokud se jim to podaří, mohou vyhrát notebook s GPU NVIDIA GeForce.

Notebooky s GPU GeForce studentům poskytnou dostatek výkonu, který potřebují k realizaci náročných úkolu. Patří mezi ně tvorba konstrukčních návrhů, zpracování a vyhodnocování dat, využívání AI nebo tvorba digitálního umění. Po náročné práci samozřejmě nesmí chybět zábava. Notebooky jim také umožní ponořit se do graficky náročných her.

GeForce moderátor Julian ve videu vysvětluje princip a pravidla soutěže, která jsou podrobně popsána také na její oficiální stránce.

Watch on YouTube

Jak se zúčastnit?

  1. Nainstalujte Fortnite (je zdarma).
  2. V herním menu nahrajte mód Fortnite Creative a spusťte hru.
  3. Jděte po schodech před vámi směrem k trhlině a držte klávesu určenou k používání (E v základním nastavení), abyste změnili destinaci.
  4. Vložte kód 3019-3916-6566.
  5. Nechte nahrát mapu a pak vstupte do trhliny.
  6. Sdílejte své screenshoty nebo gameplay videa na sociálních sítích. Je potřeba k nim připojit hashtag #OutsmartOutplay, označit @NVIDIAGeForce a také kamaráda, který by se měl do soutěže zapojit. Oba tím získáte šanci vyhrát notebook s GPU NVIDIA GeForce.

Read this next