If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Uniklý filmeček Plants vs Zombies: Battle for Neighborville

+ pár detailů o hře.

Působí to přesně jako takový ten typ úniku, který snad musí pocházet přímo cíleně od EA, jinak to asi ani není možné.

Čili máme tu Free-2-Play střílečku, jejíž minulé díly nebyly extra terno, ale pokud každý den jakoby unikne další a další drobek, pak se zajistí mnohem větší viditelnost a více prostoru v médiích, která mají lepší pocit z objevení něčeho, i na sociálních sítích, než pokud by přišlo obyčejné oznámení strohou tiskovou zprávou.

To Garden Warfare 3, jehož alfatest už nějaký ten týden probíhá pod NDA smlouvou o mlčenlivosti, a mělo pracovní označení Picnic, se patrně bude jmenovat takto: Plants vs Zombies: Battle for Neighborville.

Vyplývá to nejen z nedávné registrace značky u úřadu Evropské unie, nýbrž i z dnes uniklého filmečku, který se nějak záhadně dostal na internet ještě před Gamescomem. Hra má být k dispozici pro PC, PS4 a X1 údajně také na Switch.

Cover image for YouTube video

Z provizorní webové homepage vyzobali pozorní fanoušci na Redditu první konkrétní detaily o náplni.

Máme dostat šest dodatečných typů zombíků, celkem 20 druhů namísto 14 v minulém Garden Warfare 2. Dále se prý máme těšit na tři oblasti k prozkoumání ve volném režimu, hned devět multiplayerových módů a tzv. sociální region, takový HUB pro setkávání a pokec hráčů před zahájením her či zapojení se do týdenních událostí (něco jako Central HUB v Garden Warfare 2).

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments