Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ze života hmyzu ve hře Bee Simulator

Síla je v počtech.

Společnosti BIGBEN a Varsav Game Studios na Gamescomu odhalily nové záběry ze hry Bee Simulator.

Zapomeňte na dystopické světy plné usekaných končetin a fantasy pohádky pro (ne)dospělé a pohlédněte na svět očima pilné včelky ve hře Bee Simulator! Ve světě inspirovaném ikonickým Central Parkem v New Yorku budete hrát za pilného včelího opylovače, který se se zbytkem své kolonie usídlil v jednom ze stromů v parku. Váš život se jednoho dne převrátí naruby, když se lidé rozhodnou váš strom pokácet. Osud vašeho úlu nyní spočívá ve vašich maličkých ručičkách nožičkách.

Na ukázku ze hry se můžete podívat zde:

Watch on YouTube

Díky řadě herních režimů a realistickému otevřenému prostředí má být Bee Simulator dokonalou hrou pro rodinná i přátelská setkání. A jelikož studio během vývoje spolupracovalo se včelaři, můžete se bavit a zároveň vzdělávat díky tipům a informacím, které se ve hře dozvíte a díky kterým se stanete dobrým a platným obyvatelem svého milovaného úlu. Od komunikačních prostředků přes sbírání pylu po obranu úlu před ostatním hmyzem a nemocemi - tajemství života pilných včelek už pro vás nebude záhadou.

Bee Simulator vyjde na PC, Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch 14. listopadu 2019 a v prodeji bude za DMOC 1250 Kč.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments