Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odtajněna herní doba Blair Witch

Na daný žánr ujde.

Jednou z her, která má fikané načasovaní na konec prázdnin, kdy se všichni vrátí domů, je Blair Witch, vycházející už 30. srpna pro PC (Windows 10) a Xbox One.

Tvůrci z Bloober Team odtajnili herní dobu tohoto děsivého hororu v temných lesích dle stejnojmenné série amatérských filmů.

"Záleží, jakým stylem hrajete. Les je otevřeným prostorem a existuje několik různých cest, jak ho prozkoumáte," uvedla hlavní scénáristka Barbara Kciuk.

Podle ní by mělo tradiční dohrání Blair Witch zabrat zhruba pět až šest hodin, což je na daný žánr ucházející. Pokud by to bylo více, mohlo by to zavánět uměle natahovaným příběhem a čím dál nudnější hratelností, jako tomu bylo třeba u Outlast 2 či Alien Isolation.

Watch on YouTube

Pozitivem je, že hra bude mít vícero různých konců, což zvýší její znovuhratelnost. Můžete také rovnou následovat příběh, nebo se věnovat vedlejším aktivitám, to je prý čistě na vás.

"Myslím, že bude skvělé projít si vše znovu, když už od začátku znáte jeden konec. To bude celý zážitek dělat úplně odlišný," dodal další vývojář Maciej Glomb.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Blair Witch

Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments