If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Plakát coby dárek k WRC 8

Rallye klepe na dveře.

50 týmů, 14 rally a více než 100 speciálních etap sezóny 2019 čeká na všechny hráče v dalším pokračování oblíbené offroadové závodní série WRC s číslem 8.

Dynamické počasí, vyvinuté speciálně pro WRC8, měnící se přilnavost vozovky i zdatná konkurence budou představovat pořádnou výzvu, a tak jsme pro všechny odhodlané závodníky připravili jednu nevirtuální cenu, kterou je speciální plakát velikosti A2. Ten dostanou od Comgadu všichni v České republice a na Slovensku, kdo si WRC 8 zavčas předobjednají.

Mistrovství WRC je tou nejtěžší a nejméně předvídatelnou motosportovní soutěží na světě. Závodníci, spolujezdci i tým techniků se musí neustále přizpůsobovat, aby ze svých vozidel vytěžili maximum a byli těmi nejrychlejšími na každém povrchu, nehledě na počasí či denní dobu.

Je třeba brát v potaz volbu pneumatik i správu inventáře a co nejlépe využívat rady od týmu pro povětrnostní podmínky... Počasí je mnohem víc než jen grafický efekt - nyní má konečně vlastní funkci a přidává hře zcela nový rozměr.

V sólovém režimu přibydou nové výzvy, a to samé platí i pro režim kariéry, který byl navržen ve spolupráci s závodníky WRC: správa rozvrhu a aktivit mezi závody, výzkum a vývoj kvůli vylepšování auta, nábor a správa týmu (mechanici, technici, zdravotníci a meteorologové, finanční ředitel, komunikační manažer atd.).

Do režimu pro více hráčů se vrací týdenní výzvy a e-sporty WRC. Konkurence je silnější než kdy dřív - jste připraveni?

Cover image for YouTube videoWRC 8 - Official Trailer | Pre-Order now available!

WRC 8 vyjde 5. září 2019 na Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch a PC.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

WRC 8

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments