Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Konečně je zde 15 minut Cyberpunk 2077 dema z výstav

+ proč si nevyberete své pohlaví a duální série.

Tady jsou oficiální verze videa a rozhovor s tvůrci:

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Dnes večer, ve 20:00 středoevropského času, nastane ten slavný okamžik, kdy CD Projekt Red pustí na veřejnost dosud přísně hlídaný materiál, patnáctiminutový sestřih z E3 2019 / Gamescom novinářských dem Cyberpunk 2077.

Sledovat ho můžete na YouTube níže či na Twitch.tv. Dozvědět bychom se měli detaily o Night City, různých herních stylech atd.

Watch on YouTube

Grafička Marthe Jonkers, zastávající pozici senior concept artist, mezitím pro Metro GameCentral vysvětlila, jak se snaží vytvořit hru, která bude sedět úplně každému. Tvůrčí tým je prý velmi mezinárodní a pestrý.

"Už si nevyberete, jestli chcete být muž nebo žena, tato volba již ve hře není. Namísto toho zvolíte jen typ těla. Na výběr jsou pak dva hlasy, jeden zní jako muž, druhý jako žena. Další možností bude spousta typů pleti, tetování a účesů. Čili opravdu jsme chtěli dát lidem svobodu v tom, aby si mohli vytvořit postavu, jakou chtějí," uvedla v reakci na změny, které byly ve hře učiněny oproti dřívějšku, i na základě zpětné vazby.

CD Projekt Red jinak naznačil, že Zaklínač a Cyberpunk vnímá jako dvě vlajkové série, které bude spravovat a rozvíjet souběžně. Tzv. model duálních sérií, což mu dovolí snížit rizika i využít všechny zaměstnance studia. Jinými slovy tím potvrdil, že k Cyberpunk budou ještě nějaké menší doprovodné hry, o nichž se nedávno spekulovalo.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments